Αρχική iHunt.gr Σκοπευτικος αγωνας απο τον ΚΣ Βεροιας

Σκοπευτικος αγωνας απο τον ΚΣ Βεροιας

από iHunt Team
skopeutikos-agonas-ksv-2012-5-480x360

demobanner

 Με επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μία χρονιά ο ετήσιος σκοπευτικός αγώνας που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βέροιας για τα μέλη του στο σκοπευτήριο της Σκύδρας στο Μαυροβούνι.

Στον αγώνα συμμετείχαν 36 κυνηγοί μέλη του Συλλόγου και τον παρακολούθησαν αρκετά μέλη και φίλοι ακόμη.

Τα αποτελέσματα στον κανονικό αγώνα ο οποίος όπως αποδείχτηκε είχε μεγάλο ενδιαφέρον ήταν:

Τις πρώτες δύο θέσεις κατέλαβαν με 15 πιάτα στα 20 οι Λυμούσης Δημήτρης και Σανόπουλος Νίκος.Τις επόμενες 6 θέσεις κατέλαβαν με 14 πιάτα στα 20 Δάλλας Ιωάννης, Βαφείδης Θωμάς, Καλιγάς Ντίνος, Παπασάββας Γιώργος, Σαββουλίδης Τάσος, Σαββουλίδης Δημήτρης.

Μετά τα μπαράζ (shoot off) τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Πρώτος ο Λυμόυσης Δημήτρης.

Δεύτερος ο Σανόπουλος Νίκος.

Και τρίτος ο Δάλλας Γιάννης.Μετά το τέλος του αγώνα μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες και καφές/αναψυκτικά κερασμένα από το σύλλογο.

Η διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους κυνηγούς που συμμετείχαν στον αγώνα και ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο Σκοπευτικού Συλλόγου Σκύδρας Αναστασιάδη Γιώργο για την για ακόμη μια φορά άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.

Οι σκοπευτικοί αγώνες πέραν της ψυχαγωγίας δίνουν τη δυνατότητα εξάσκησης στη σκοποβολή, διαδικασία η οποία αν και δεν έχει κατοχυρωθεί ακόμη θεσμικά για τους (νέους) κυνηγούς, είναι πολύτιμη και προσφέρει πολλά σε κάθε κυνηγό.

ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα