Αρχική iHunt.gr Σκoτωσαν με βελος τοξοβολιας την σκυλιτσα

Σκoτωσαν με βελος τοξοβολιας την σκυλιτσα

από iHunt Team
velosagioitheodoroikorinthias

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ένας αδίστακτος άνθρωπος σημάδεψε και τελικά σκότωσε με βέλος, που χρησιμοποιούν μόνο οι επαγγελματίες αθλητές τοξοβόλοι, μια αδέσποτη σκυλίτσα η οποία ζούσε κοντά στο σούπερ μάρκετ «Bazzar» στους Αγίους Θεοδώρους. Το ζώο το βρήκε σήμερα να αιμορραγεί η γυναίκα η οποία το φρόντιζε. Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Γιώργου Πατάπη, ο οποίος έβγαλε ακτινογραφία και αμέσως φάνηκε το μέγεθος της ζημιάς.
 
Το βέλος εισήλθε από την περιοχή του στέρνου, κινήθηκε ραχιαία της καρδιάς, τρύπησε τους πνεύμονες και εξήλθε στην θωρακοσφυική χώρα. Αν και η σκυλίτσα χειρουργήθηκε δεν άντεξε και πέθανε μερικές ώρες αργότερα.
 
VelosAgioiTheodoroiKorinthias 10
 
Η ακτινογραφία δείχνει το βέλος μέσα στο κορμί του ζώου.
 
Το βέλος παραδόθηκε στο Α.Τ. Αγίων Θεοδώρων, ώστε να ληφθούν από αυτό τα αποτυπώματα του δράστη, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σούπερ μάρκετ καθώς το έγκλημα διαπράχθηκε πολύ κοντά από το κτίριο του «Bazzar».
 
Η Βάγια Παπαδοπούλου, που επικοινώνησε με το www.zooos.gr για να καταγγείλει το έγκλημα, μας εξήγησε ότι ο δράστης –  επειδή τα βέλη αυτά κοστίζουν αρκετά χρήματα – αφού χτύπησε το ζώο προσπάθησε να βγάλει το βέλος για να το πάρει αλλά αυτό στράβωσε από την πίεση που του άσκησε και τελικά το παράτησε και έφυγε.
 
Βέβαια ο πόνος που έζησε το σκυλί καθώς ο δράστης προσπαθούσε να βγάλει το βέλος από το κορμί του είναι τεράστιος.
 
Το βέλος στράβωσε καθώς ο δράστης – επειδή είναι ακριβό – προσπάθησε να βγάλει από το σώμα του σοβαρά τραυματισμένου σκύλου αδιαφορώντας για τον φρικτό πόνο που προκαλούσε στο ζώο.
 
Πηγή: Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας: Σκότωσαν με βέλος τοξοβολίας την σκυλίτσα | www.zoosos.gr 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα