Αρχική iHunt.gr Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από αγριόχοιρο στο Κιλκίς

Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από αγριόχοιρο στο Κιλκίς

από iHunt Team

demobannerΣίγουρα όλοι έχετε ακούσει ιστορίες για θηριώδεις αγριόχοιρους που έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να κυνηγούν… ανθρώπους και ειδικότερα τους κυνηγούς.

Βέβαια, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, αυτές οι ιστορίες μιλούν για άνευ λόγου επίθεση ενός αγριόχοιρου σε κυνηγό! Μάλλον πρόκειται για μυθοπλασίες που θα ζήλευε μέχρι και ο Αίσωπος.

Όμως, οι αγριόχοιροι όταν τραυματιστούν μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνοι, κάτι αναμενόμενο για θηλαστικό, αφού ο πόνος τους είναι αφόρητος και η διαφυγή από τους διώκτες τους φαντάζει πολύ δύσκολη. Κάτω από τέτοιες συνθήκες είχαμε και τη χρονιά που διανύουμε αρκετές επιθέσεις αγριόχοιρων σε κυνηγούς.

Θύμα μιας τέτοιας επίθεσης έπεσε και ένα κυνηγός από το Κιλκίς στη χθεσινή εξόρμηση για αγριόχοιρους σε περιοχή κοντά στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Ο αγριόχοιρος τραυματισμένος από τουφεκιά στο σαγόνι από άλλο μέλος της παρέας βγήκε στο καρτέρι του άτυχου κυνηγού ο οποίος το τουφέκισε αλλά δεν κατάφερε να το καταβάλει παρά το γεγονός ότι το τραυμάτισε σοβαρά και στην αρχή έπεσε. Ο αγριόχοιρος σηκώθηκε και παρά τα τραυματά του με συνεχόμενες επιθέσεις τραυμάτισε πολύ σοβαρά τον άτυχο κυνηγό αφήνοντάς του κατάγματα στη μέση και τραύμα στη σπονδυλική στήλη.

Τα σκυλιά κατάφεραν να γλυτώσουν τον άτυχο κυνηγό από τα χειρότερα που παρόλα αυτά είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος. Το ζώο ήταν ένα μεγάλο αρσενικό με συνολικό βάρος μεγαλύτερο από 120 κιλά.

Αν δεν είχαν σπάσει τα δόντια του αγριόχοιρου από την πρώτη τουφεκιά τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τον άτυχο κυνηγό.

Ο άτυχος κυνηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Του ευχόμαστε περαστικά και του χρόνου να είναι γερός και να κυνηγά πάλι στα κυνηγοτόπια της Μακεδονίας.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.grPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα