Αρχική iHunt.gr Στα κατεχόμενα 18 κυνηγετικά σκυλιά…VIDEO

Στα κατεχόμενα 18 κυνηγετικά σκυλιά…VIDEO

από iHunt Team
imagehandler

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
18 κυνηγετικά σκυλιά τα οποία τις τελευταίες ημέρες εξαφανίστηκαν από τις ελεύθερες περιοχές, εντόπισαν χθες οι ιδιοκτήτες τους στα κατεχόμενα.
 
 Συγκεκριμένα έπειτα από πληροφορίες τα σκυλιά βρέθηκαν σε περιοχή η οποία ελέγχεται από τον στρατό στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. 
 
Η σπείρα η οποία τα τελευταία χρόνια κλέβει σκυλιά από όλη την ελεύθερη Κύπρο τις τελευταίες μέρες ξανακτύπησε στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.
 
Οι δράστες των κλοπών φαίνεται να έχουν την συνδρομή και ελληνοκυπρίων, βάζοντας στο στόχαστρο τους συγκεκριμένες ράτσες κυνηγετικών σκύλων. 
 
Τον Απρίλιο εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη κοινότητα Αγκολέμι, δεκάδες σκυλιά τα οποία τους προηγούμενους μήνες είχαν κλαπεί από τους ιδιοκτήτες τους. Τότε οι κατοχικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη τεσσάρων Τουρκοκυπρίων. Τα τελευταία δυο χρόνια σχεδόν τρακόσια κυνηγετικά σκυλιά, αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, έχουν κλαπεί από τις ελεύθερες περιοχές και μεταφέρθηκαν στα κατεχόμενα. 

SVESTONOF

http://www.ant1iwo.com/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα