Αρχική iHunt.gr Στην εντατικη ο Καλασνικοφ

Στην εντατικη ο Καλασνικοφ

από iHunt Team
kalasnikof

demobanner

 Ο θρυλικός Ρώσος σχεδιαστής όπλων Μιχαήλ Καλάσνικοφ  νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, μετά από παράπονα για γενική αδυναμία. Ο 93-χρονος πατέρας του AK-47 έχει προβλήματα καρδιάς και δεν αισθάνονταν καλά από το Μάρτιο, όταν σταμάτησε να εμφανίζεται στην εργασία, είπε ο βοηθός του Nikolai Shklyayev στο RIA Novosti πρακτορείο ειδήσεων.

«Όταν τον επισκέφθηκα στο σπίτι την περασμένη εβδομάδα, μου είπε ότι  δεν πονούσε, αλλά ότι  απλά δεν είχε καμία δύναμη αριστερά» είπε ο βοηθός του, Νikolai Shklyayev. «Φαίνεται ότι αυτό και μόνο δείχνει την ηλικία του», είπε ο Shklyayev. Ο βοηθός του είπε ότι ο Καλάσνικοφ μπήκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας στις 20 Δεκεμβρίου μετά από παράπονα για πρήξιμο. «Εγώ τελευταία ήρθα σε επαφή με τον οδηγό του Καλάσνικοφ. Είπε ότι όλα ήταν μια χαρά», δήλωσε ο Shklyayev στο πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα