Αρχική iHunt.gr Στην πλατεία και τον Υφυπουργό με τα κυνηγόσκυλα!

Στην πλατεία και τον Υφυπουργό με τα κυνηγόσκυλα!

από iHunt Team

demobanner

Στον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά διαμαρτυρήθηκαν κυνηγοί των Ιωαννίνων για την συνέχιση απαγόρευσης του κυνηγιού.

Ο Υφυπουργός που έχει το κυνήγι στην αρμοδιότητά του έχει ζητήσει από τα μέσα της εβδομάδας την άρση της απαγόρευσης, κάτι που προς το παρόν δεν έγινε, ωστόσο πιθανολογείται ότι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Οι κυνηγοί που βρέθηκαν στα σκαλιά της Περιφέρειας είχαν αποστείλει SMS με κωδικό 6!

Είναι ο κωδικός που επιτρέπει την βόλτα με τα κατοικίδια…

Αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό την Κυριακή όπου εκεί αναμένεται να γίνει διεξοδική συζήτηση τόσο για την άρση της απαγόρευσης όσο και για την παράταση της κυνηγετικής περιόδου.

Ο ταμίας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μπάμπης Μπρέχας σε δηλώσεις που έκανε επανέλαβε ότι τα επιχειρήματα του κυνηγετικού κόσμου δεν έχουν εισακουστεί από την Κυβέρνηση.

Τόνισε ότι το κυνήγι δεν έχει σχέση με τον συνωστισμό και πως οι κυνηγοί όπως μπορούν να βρεθούν στο κέντρο της πόλης, με συγκεκριμένο κωδικό, θα μπορούσαν να βρεθούν και στα βουνά της περιοχής.

Πηγή : epiruspost.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

2 σχόλια

ΓΙΑΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 16 Ιανουαρίου, 2021 - 17:56

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΜΑΣ ,ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΛΟΥΡΙ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ …ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ,Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ …ΣΤΗ ΦΥΣΗ) ….ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΩΔ.6 …ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ .ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ….ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ….ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ…

νικος 16 Ιανουαρίου, 2021 - 21:26

Μόνο τρεις; 1013 έπρεπε να είμαστε για μας δωσουν σημασία

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα