Αρχική iHunt.gr Στην 7η θέση η Εθνική Ομάδα Compak Sporting στο παγκόσμιο

Στην 7η θέση η Εθνική Ομάδα Compak Sporting στο παγκόσμιο

από iHunt Team
national-team-world-championship-compak-sporting-england-1440x564_c

demobanner

Μία πολύ σημαντική επιτυχία είχε η Εθνική Ομάδα Compak Sporting που συμμετείχε με τους Μαυρομμάτη Νίκο, Κατσιώτη Παναγιώτη και Ψυλλάκη Γιώργο, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Compak Sporting 2016. Όπως το Shooters ήδη είχε ενημερώσει και εδώ, η Εθνική μας Ομάδα βρισκόταν στην Αγγλία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και έφυγε με μία πολύ καλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Στην 7η θέση βρέθηκε η Εθνική μας Ομάδα σε ένα σύνολο 28 χωρών που συμμετείχαν στους αγώνες!
 
Πρόκειται για μία εξαιρετική επίδοση, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για μία ομάδα που συστάθηκε προσφάτως, υπό τη νεοσύστατη επίσης Ειδική Τεχνική Επιτροπή Κυνηγετικού Όπλου η οποία και προσβλέπει στην προώθηση των αγωνισμάτων Sporting του πήλινου στόχου.
 
H Κύπρος με παράδοση στο κυνηγετικό όπλο, ανέβηκε στην 3η θέση της κατάταξης με τους Πέτρο Ιωάννου, Ηλία Ήλια και Νεόφυτο Σιαλή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κυνηγετικό όπλο χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην Κύπρο καθώς τα αγωνίσματά του προσφέρονται για την προσέλκυση νέου κόσμου στα σκοπευτήρια.
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα