Αρχική iHunt.gr Στηρίζει η Κυνηγετική Ομοσπονδία κυνηγούς που κατηγορούνταν για βασανισμό ζώων

Στηρίζει η Κυνηγετική Ομοσπονδία κυνηγούς που κατηγορούνταν για βασανισμό ζώων

από iHunt Team
_thessalia

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Η Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας & Ν. Σποράδων σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
 
«Στο πλευρό των τεσσάρων κυνηγών – μελών του Κ.Σ. Ελασσόνας η Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας & Ν. Σποράδων αναλαμβάνοντας τη νομική τους κάλυψη και κατακρίνοντας την παράλογη κατηγορία τους .
 
Ειδικότερα, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 εκδικάστηκε η υπόθεση των τεσσάρων κυνηγών, οι οποίοι κατηγορούνταν (αδίκως) για το αδίκημα της κακοποίησης και βασανισμού ζώων , διότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο έσφαξαν δύο αγριόχοιρους, τους έγδαραν και τους τεμάχισαν. Το δικαστήριο, δεχόμενο το αυτονόητο , ότι δηλαδή οι συγκεκριμένοι αγριόχοιροι αποτελούσαν προϊόν νόμιμης θήρας , απάλλαξε ομόφωνα τους κατηγορουμένους , κρίνοντας ότι δεν υφίσταται σε καμιά περίπτωση αδίκημα, επί επεξεργασίας θηράματος.
 
Ο πρόεδρος της κ. Μπαλατσός Ευάγγελος ικανοποιημένος από την έκβαση της υπόθεσης, δεσμεύεται προς όλους τους κυνηγούς της Θεσσαλίας ότι η Ζ΄ Κ.Ο.Θ. θα είναι δίπλα στους συναδέλφους – κυνηγούς σε αντίστοιχες περιπτώσεις».

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα