Αρχική iHunt.gr Στις 14 Απριλίου οι εκλογές στον ΚΣ Αχαρνών

Στις 14 Απριλίου οι εκλογές στον ΚΣ Αχαρνών

από iHunt Team
dscn1760

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Φίλοι κυνηγοί, μέλη του Συλλόγου από τις Αχαρνές, τα Άνω Λιόσια και την Φυλή, τη Κυριακή 14 Απριλίου λόγω συνήθους έλλειψης απαρτίας την προκαθορισμένη Κυριακή 7 Απριλίου, θα πραγματοποιήσουμε την ετήσια Γενική μας Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Για την συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες θα πρέπει να έχετε μαζί σας την άδεια θήρας.
 
Συνκυνηγοί οι μάχες διατήρησης του ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγιού “που παραλάβαμε από τους παλαιότερους και που είμαστε υποχρεωμένοι να παραδώσουμε στους νεότερους” δεν διεξάγονται στα καφενεία, στους κυνηγότοπους και στο Facebook.
 
Δίδονται από τις Κυνηγετικές μας Οργανώσεις στα πολλές φορές αρνητικά προς εμάς κέντρα λήψης αποφάσεων, (βλέπε Μπιρμπίλη, Τσιρώνη, υπηρεσιακούς παράγοντες, ΜΚΟ) κλπ., με όπλα τα επιστημονικά στοιχεία που παραθέτουμε και τη δύναμη που αντλούν από εσάς τους σχεδόν διακόσιους χιλιάδες κυνηγούς.
 
Η συμμετοχή των κυνηγών στις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων, που αποτελούν τη βάση των Κυνηγετικών Οργανώσεων, είναι σημαντικά μετρήσιμος παράγοντας θετικών εξελίξεων για την αγαπημένη μας δραστηριότητα.
 
Για αυτούς τους λόγους ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αχαρνών απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του όπως πλαισιώσουν τις υποψηφιότητες ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής έως και την Παρασκευή 6 Απριλίου, καθώς και της μαζικής συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση στέλνοντας μήνυμα ενότητας σε όλους όσους επιβουλεύονται και θέλουν να καπηλευτούν αυτό που τόσο αγαπάμε, το κυνήγι.    
 
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                
        ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                         ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ              
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα