Αρχική iHunt.gr Στον αποηχο των εκλογων

Στον αποηχο των εκλογων

από iHunt Team
img_4549

demobanner

Με το κλείσιμο της κάλπης προχτές διαφάνηκε άμεσα πως η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε τις περισσότερες δημοσκοπήσεις και το μόνο που απέμενε ήταν το αν θα καταφέρει να πάρει 150 έδρες ή όχι. Τελικά αυτό δεν έγινε για λίγες ψήφους και ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίζει κυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.Πριν όμως ακόμη βγούνε τα τελικά αποτελέσματα, πριν ακόμη ξεκινήσει το γλέντι και τα όργανα για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και γενικά για όσους επένδυσαν τις τελευταίες τους ελπίδες σε αυτήν τη σημαντική πολιτική αλλαγή για τον τόπο, άρχισαν κάποια άλλα όργανα, όχι και τόσο «εύηχα».
 
Δημοσιογράφοι και αναλυτές παντός τύπου και παντός ήθους, άρχισαν σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το πρόγραμμά του και την αδυναμία επίτευξης των στόχων του. Αναλύσεις επί αναλύσεων, με κοινή συνισταμένη το συμπέρασμα των «ειδικών» πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχει.
 
Σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισαν άμεσα και τα διεθνή κοράκια που τα λένε εύσχημα «οίκους αξιολόγησης» να λένε πως θα υποβαθμίσουν την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εφαρμόσει τα συμφωνημένα κλπ κλπ.
 
Ακόμη δεν τον είδαμε δηλαδή, Γιάννη τον βαφτίσαμε.
 
Η συντακτική ομάδα του ihunt, όπως όφειλε απέναντι στο αναγνωστικό της κοινό, ανέδειξε τις αντικυνηγετικές φωνές και κυρίως τις αντικυνηγετικές προτάσεις που υπήρχαν στο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά. Αναδείξαμε όμως και διαφορετικές φωνές μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως η συνέντευξη του κ. Βουδούρη, ο οποίος τα είπε καλύτερα κι απ’ ότι θα τα έλεγε κάποιος έμπειρος κυνηγός τα πράγματα.
 
Η παρουσία φανατικών αντικυνηγών όπως οι κ.κ. Τρεμόπουλος, Δημητρακόπουλος και Ζώτου, οι σαφώς αντικυνηγετικές θέσεις στο πρόγραμμα του κόμματος οι οποίες δεν άλλαξαν ούτε μετά τη συνάντηση Τσίπρα – ΚΣΕ και η πλήρης απαξίωση της ΚΣΕ που εκπροσωπεί τους κυνηγούς σε αυτό το επίπεδο, σε οτιδήποτε είχε να κάνει με το κυνήγι προεκλογικά, δεν άφησαν κανένα περιθώριο να πράξουμε διαφορετικά.
 
Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει τίποτα σε αυτό και θα συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα να ασκούμε κριτική, γόνιμη κατά τη γνώμη μου, σε οτιδήποτε αυθαίρετα και αναίτια αντικυνηγετικό επιχειρήσει να προωθήσει η νέα κυβέρνηση. 
 
ΑΛΛΑ, 
 
Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, χωρίς καμία αμφιβολία και χωρίς κανένα φόβο ή πάθος, δηλώνουμε την πλήρη αντίθεση μας σε πάσης φύσεως πρακτικές και προσεγγίσεις από παπαγαλάκια, εγχώρια ή του εξωτερικού, που σε εντεταλμένη υπηρεσία, έχουν αναλάβει πριν ακόμη ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, να υποβαθμίσουν τις προσπάθειές της για ένα καλύτερο αύριο.
 
Ευχόμαστε στο ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει σε όλα όσα έχουν να κάνουν με την αποκατάσταση της Ελληνικής πραγματικότητας με την ίδια θέρμη που ευχόμαστε να μην προχωρήσει μονομερώς σε καμία αρνητική για το κυνήγι αλλαγή, χωρίς τουλάχιστον τη συνεργασία και την κατάθεση στοιχείων από την ΚΣΕ.
 
Αντιταχθήκαμε στο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά φοβούμενοι αυθαίρετους και αναίτιους περιορισμούς στο κυνήγι, λόγω απόψεων πολλών στελεχών του κόμματος και λόγω διφορούμενου προγράμματος σε ότι αφορά το κυνήγι.
 
Ελπίζουμε να μας αποδείξει με τον πιο τρανταχτό τρόπο πως κάναμε λάθος.
 
O Τρυποφράχτης

 

email : tripofraxtis@ihunt.gr

Υ.Γ. η φωτογραφία στην αρχή του κειμένου, απεικονίζει το ξημέρωμα της 20ης Αυγούστου στην έναρξη του κυνηγιού πριν λίγα χρόνια. Και συμβολίζει την ευχή να μη χαθεί αυθαίρετα ούτε ένα λεπτό χρόνου και ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο γης από το κυνήγι που αποτελεί την τελευταία διέξοδο για τους κυνηγούς όχι μόνο τώρα στα δύσκολα, αλλά και παλιότερα.

 

  

 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα