Αρχική iHunt.gr Στον εισαγγελέα γιατί αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο της θηροφυλακής

Στον εισαγγελέα γιατί αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο της θηροφυλακής

από iHunt Team

demobanner

Στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος ενός ατόμου, με το αδίκημα της άρνησης συμμόρφωσης σε σήμα στάσης για έλεγχο, προχώρησε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου στην περιοχή της Άρτας.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην ΤΚ Μεσούντας του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, στο πλαίσιο ενεργούμενης περιπολίας κλιμακίου της Θηροφυλακής, έπειτα από καταγγελίες πολιτών για άσκηση θήρας κατά τις νυχτερινές ώρες και ενώ ισχύει η απαγόρευση των μετακινήσεων για την θήρα και την ερασιτεχνική αλιεία.

Απογευματινές ώρες, κλιμάκιο της Θηροφυλακής έκανε σήμα στάσης για έλεγχο στον οδηγό ενός Ι.Χ φορτηγού που κινούνταν σε δασική περιοχή στη θέση «Γόρι».

Ο οδηγός του οχήματος ακινητοποίησε απότομα το όχημα, έκανε όπισθεν για 30 περίπου μέτρα και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα, περνώντας μπροστά από τους Θηροφύλακες, με άμεσο κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα, όπως και για την πρόκληση φθορών στα δύο υπηρεσιακά οχήματα της Θηροφυλακής.

Ακολούθησε καταδίωξη, χωρίς ωστόσο να καταστεί εφικτή η σύλληψη του οδηγού, ο οποίος διέφυγε στη γύρω περιοχή. Τα στοιχεία του οχήματος, αλλά και του οδηγού, ο οποίος αναγνωρίστηκε, ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, που διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα