Αρχική iHunt.gr Στο αυτόφωρο ένα ζευγάρι για το νόμο περί θήρας στα Καλάβρυτα

Στο αυτόφωρο ένα ζευγάρι για το νόμο περί θήρας στα Καλάβρυτα

από iHunt Team
41969734_2228396520535001_7482390971653554176_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες κ.κ. Κοντογεώργης Σωτήριος και Θεοδωρακόπουλος Χρήστος εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Γουμένισσας του Δήμου Καλαβρύτων.
 
Περί ώρα 23:30 αντιλήφθηκαν όχημα να κινείται ύποπτα μέσα σε χωράφια και το σταμάτησαν προκειμένου να προβούν στον προβλεπόμενο εκ του νόμου έλεγχο. Διαπίστωσαν ότι επέβαιναν σε αυτό δύο άτομα (ένας άντρας και μια γυναίκα) και ότι ανάμεσά τους υπήρχε ένα κυνηγετικό δίκαννο εκτός θήκης, έτοιμο προς χρήση, καθώς και ένας προβολέας μεγάλης ισχύος. 
 
Στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας οδηγήθηκαν στο Α/Τ Καλαβρύτων όπου και διαπιστώθηκε ότι το όπλο ανήκε σε άλλο άτομο, για το οποίο επίσης απαγγέλθηκε κατηγορία για την παράνομη παραχώρησή του. Στην συνέχεια ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Καλαβρύτων ο οποίος και έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι προκειμένου να οριστεί τακτική δικάσιμος.
 
Στην συνέχεια υπεβλήθη εναντίον τους η σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού και Ποινικού Κώδικα και πραγματοποιήθηκε κατάσχεση των παράνομων μέσων θήρας.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα