Αρχική iHunt.gr ΣΤ ‘ ΚΟΜΑΘ προς τους βουλευτές της Ν.Δ. : Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους κυνηγούς της Ελλάδας ως πολίτες Β΄ Κατηγορίας

ΣΤ ‘ ΚΟΜΑΘ προς τους βουλευτές της Ν.Δ. : Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους κυνηγούς της Ελλάδας ως πολίτες Β΄ Κατηγορίας

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε η ΣΤ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας και Θράκης στους βουλευτές της Ν.Δ. που ψήφισαν ΟΜΟΦΩΝΑ το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς. Αναφέρει η επιστολή  :

SVESTONOF

ΘΕΜΑ: Έντονη Διαμαρτυρία για το Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα “ΑΡΓΟΣ”

Αξιότιμε κ. Βουλευτή της ΝΔ,

Με την παρούσα επιστολή η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης, εκπροσωπώντας τους 63 Κυνηγετικούς Συλλόγους με 40.000 κυνηγούς, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τον τρόπο που η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει, για άλλη μια φορά, τους κυνηγούς της Ελλάδας ως πολίτες Β΄ Κατηγορίας.
Διατηρήθηκε στο ακέραιο ο τιμωρητικός χαρακτήρας του νομοσχεδίου εναντίον των κυνηγών, μια απαράδεκτη διάκριση, στο πλαίσιο της ισονομίας των πολιτών, ως μοναδική κατηγορία ιδιοκτητών σκύλων που έχουν κυρώσεις.

Κύριε Βουλευτή αν το κυνήγι και οι Έλληνες κυνηγοί είναι για εσάς ανεπιθύμητες έννοιες, με το νέο νόμο το επιβεβαιώνετε.

Ο κυνηγετικός κόσμος λειτουργεί στο πλαίσιο των θεσμών και θα εκφράζει σε κάθε ευκαιρία αυτή την δυσαρέσκεια.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος Ιωάννης Πολυχρόνης

Ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος Καλογεράκος


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα