Αρχική iHunt.gr Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κυνηγών σε Σύνταγμα και Λαύριο

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κυνηγών σε Σύνταγμα και Λαύριο

από iHunt Team

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο που αφορά τα δεσποζόμενα και αδέσποτα πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Αττική.

ΛΑΥΡΙΟ

Στο Λαύριο πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κορωπίου και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαυρίου.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε σήμερα συγκέντρωση κυνηγών από facebook. Κυνηγοί από όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικό παρών στο σύνταγμα φωνάζοντας ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.

Δυστυχώς ένας εκ των “διοργανωτών” κόντεψε να τινάξει τη συγκέντρωση στο αέρα αφού στην σύντομη “ομιλία” φάνηκε διχαστικός και έδειξε ότι δεν “κατέβηκε” στο Σύνταγμα για να διαδηλώσει για τα κυνηγόσκυλα αλλά για να εκπληρώσει δικές του φιλοδοξίες. Αντί ενώσει όλους τους κυνηγούς και κυνόφιλους ζήτησε την κεφαλήν επί πίνακι των κυνηγετικών και κυνοφιλικών συνδικαλιστικών οργάνων.

Ευτυχώς τελικά αυτό δεν πτόησε τους παρεβρισκομένους που έστειλαν το μήνυμα τους στην κυβέρνηση.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα