Αρχική iHunt.gr Συγκινητική πρωτοβουλία του Κυνηγετικού Συλλόγου Λήμνου

Συγκινητική πρωτοβουλία του Κυνηγετικού Συλλόγου Λήμνου

από iHunt Team
35bdcd94f35d173eca668a787700ab2b_l

Κάλεσμα προς τους κατοίκους της Λήμνου απήυθυνε ο Κυνηγετικός Σύλλογος του νησιού, προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για να βοηθηθούν οι κάτοικοι των περιοχών της Λέσβου που υπέστησαν ζημιές μετά το φονικό σεισμό της 12ης Ιουνίου.
 
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
 
«Δυστυχώς η φύση για άλλη μια φορά χτύπησε το βορειοανατολικό Αιγαίο και συγκεκριμένα τη Λέσβο στις 12/06/2017 με μεγάλο σεισμό των 6,1 R όπου πολλές περιοχές όπως η Βρίσα, το Πλωμάρι, το Ακράσι, το Αμπελικό, το Λισβύρι, ο Σταυρός κ.α. υπέστησαν υλικές ζημιές μεγάλης κλίμακας και μεγάλος αριθμός οικισμών δεν είναι πλέον κατοικήσιμοι.
 
Ο κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους κατοίκους του νησιού να δείξουμε την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας στους ανθρώπους που δοκιμάζονται συγκεντρώνοντας τρόφιμα μεγάλης διάρκειας ή είδη πρώτης ανάγκης τα οποία μπορούν να ανακουφίσουν έστω για λίγο τους πληγέντες συμπολίτες μας.
 
Τα είδη αυτά θα συγκεντρωθούν στο χώρο του Κυνηγετικού Συλλόγου μέσα διάστημα 20 ημερών από Παρασκευή 07 Ιουλίου και ώρες 09:00 – 14:00 γιατί η αλληλεγγύη είναι βασική προϋπόθεση για την συνοχή της κοινωνίας μας».
 
Κάλεσμα προς τους κατοίκους της Λήμνου απήυθυνε ο Κυνηγετικός Σύλλογος του νησιού, προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για να βοηθηθούν οι κάτοικοι των περιοχών της Λέσβου που υπέστησαν ζημιές μετά το φονικό σεισμό της 12ης Ιουνίου. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Δυστυχώς η φύση για άλλη μια φορά χτύπησε το βορειοανατολικό Αιγαίο και συγκεκριμένα τη Λέσβο στις 12/06/2017 με μεγάλο σεισμό των 6,1 R όπου πολλές περιοχές όπως η Βρίσα, το Πλωμάρι, το Ακράσι, το Αμπελικό, το Λισβύρι, ο Σταυρός κ.α. υπέστησαν υλικές ζημιές μεγάλης κλίμακας και μεγάλος αριθμός οικισμών δεν είναι πλέον κατοικήσιμοι. Ο κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους κατοίκους του νησιού να δείξουμε την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας στους ανθρώπους που δοκιμάζονται συγκεντρώνοντας τρόφιμα μεγάλης διάρκειας ή είδη πρώτης ανάγκης τα οποία μπορούν να ανακουφίσουν έστω για λίγο τους πληγέντες συμπολίτες μας. Τα είδη αυτά θα συγκεντρωθούν στο χώρο του Κυνηγετικού Συλλόγου μέσα διάστημα 20 ημερών από Παρασκευή 07 Ιουλίου και ώρες 09:00 – 14:00 γιατί η αλληλεγγύη είναι βασική προϋπόθεση για την συνοχή της κοινωνίας μας».
 
www.limnosfm100.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα