Αρχική iHunt.gr Συλλήψεις απο την Γ’ΚΟΠ στο Αίγιο

Συλλήψεις απο την Γ’ΚΟΠ στο Αίγιο

από iHunt Team
aigio

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Χυτήρης Απόστολος και Θεοδωρόπουλος Λεωνίδας με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Αιγίου και Ακράτας αντίστοιχα κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν σε αγροτικό όχημα στην περιοχή Σελιάνας Δήμου Αιγιαλείας εντόπισαν εντός αυτού ένα κυνηγετικό όπλο τύπου καραμπίνα, εκτός θήκης, η οποία μπορούσε να δεχτεί περισσότερα από τρία φυσίγγια.
 
Ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν κατείχε άδεια θήρας θεωρημένη για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο ενώ το κυνηγετικό όπλο ανήκε στον υιό του ο οποίος επίσης δεν κατείχε άδεια θήρας για το κυνηγετικό έτος 2016-2017.
 
Υπεβλήθη η σχετική μήνυση στην αρμόδια δασική αρχή για άσκηση θήρας δίχως της προβλεπόμενης άδειας και για παράνομη τροποποίηση όπλου, ενώ ασκήθηκε και μήνυση για παραχώρηση όπλου σε άτομο μη εφοδιασμένο με άδεια θήρας όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία καθώς επίσης κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο.
 
Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2016 ο Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Χυτήρης Απόστολος με περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγίου κατά την άσκηση των καθηκόντων του στην περιοχή της Τ.Κ. Ρακίτας εντόπισε δύο άτομα να κυνηγούν τα οποία κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησε διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχαν άδεια θήρας θεωρημένη για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο. Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον τους για άσκηση θήρας άνευ άδειας καθώς επίσης κατασχέθηκαν τα κυνηγετικά όπλα όπως προβλέπεται από την νομοθεσία περί θήρας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα