Αρχική iHunt.gr Συλλήψεις από την θηροφυλακή της Β’ΚΟΑ

Συλλήψεις από την θηροφυλακή της Β’ΚΟΑ

από iHunt Team
koa

demobanner

Στις 15 Σεπτεμβρίου οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες Καλλιγερής Χαράλαμπος και Μουστάκας Χρυσόστομος, εντόπισαν:
 
1) Όχημα να κινείτε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής Σκανδάλη, πραγματοποιήθηκε έλεγχος και κατατέθηκε μήνυση σε 4 άτομα για άσκηση θήρας από μηχανοκίνητο μέσο.
 
2) Μηχανάκι να κινείται στην περιοχή Παλιοπορτόρια -Ζαβαλάκη, πραγματοποιήθηκε έλεγχος και κατατέθηκε μήνυση στον οδηγό για παράνομη μεταφορά κυνηγετικού όπλου, παράνομη μετατροπή κυνηγετικού όπλου και απείθεια. Πρόκειται για κάτοικο της ευρύτερης περιοχής.
 
Κατά την υπηρεσία τους στις 17 Σεπτεμβρίου οι θηροφύλακες, εντόπισαν:
3) Άτομο να κυνηγά μέσα σε Καταφύγιο Άγριας Ζωής (Χαβούλη), πραγματοποιήθηκε έλεγχος και κατατέθηκε μήνυση για θήρα εντός ΚΑΖ και απείθεια. Πρόκειται για κάτοικο της ευρύτερης περιοχής.
 
4) Κατά τον έλεγχο σε κυνηγό στην περιοχή (Καβαλάρης) κατατέθηκε μήνυση για παράνομη μεταφορά κυνηγετικού όπλου και απείθεια. Πρόκειται για κάτοικο της ευρύτερης περιοχής.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα