Αρχική iHunt.gr Συλλήψεις από την θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ στην Ανδρο

Συλλήψεις από την θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ στην Ανδρο

από iHunt Team
img_0358

demobanner

Το Σάββατο 17/9/2016 και ώρα 07κ30 οι  Ομοσπονδιακοί θυροφύλακες Καρβούνης Ευάγγελος με θέση εργασίας στον Κυνηγετικό Σύλλογο Άνδρου και ο Κόκκαλης Αλέξανδρος με θέση εργασίας στον Κυνηγετικό Σύλλογο  Αθηνών(2ο) κατά τον καθιερωμένο έλεγχο σε κυνηγότοπους της Άνδρου συνέλαβαν στην ευρύτερη περιοχή του Όρους Κουβάρα  ένα άτομο κάτοικο Μπατσίου να κυνηγάει δίχως την απαιτούμενη άδεια.
 
Κατασχέθηκε το όπλο και κατατέθηκε μήνυση στο Δασονομείο Άνδρου.
 
Επίσης την Κυριακή 18/9/16 και ώρα 06κ45 συννελήφθη από τους παραπάνω θυροφύλακες ένα άτομο  κάτοικος Κορθίου διότι κυνηγούσε χωρίς άδεια,ενώ κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στο αυτοκίνητο δύο καραμπίνες εκτός θήκης οι οποίες ήταν τετράσφαιρες.
 
Κατασχέθηκαν τα όπλα και κατατέθηκε μήνυση στο Δασονομείο Άνδρου
 
Ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Δ Κ.Ο.ΣΕ ενημερώνει ότι οι έλεγχοι θα ενταθούν καθ όλη την διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών.
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα