Αρχική » Grid with Sidebar » Συλλήψεις για λαθροθηρία λαγού στην Κρήτη

Συλλήψεις για λαθροθηρία λαγού στην Κρήτη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τρία άτομα, ηλικίας 45, 30 και 52 ετών, συνελήφθησαν σήμερα, μεταμεσονύχτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, τα οποίαι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί θήρας και περί όπλων.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της συγκεκριμένης Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 30χρονος με τον 52χρονο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 φακοί και αδιάβροχο τζάκετ.
 
Στη συνέχεια, εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο εντός αγροτεμαχίου ο 45χρονος, ο οποίος μαζί με τον 30χρονο και τον 52χρονο ενεργούσαν από κοινού σε άσκηση παράνομης θήρας, σύμφωνα με την Αστυνομία.
 
Στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια, μαχαίρι, φακός και συσκευασίες μπαταριών και σε γενόμενη έρευνα στον περιβάλλοντα χώρο, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και 4 θανατωμένοι λαγοί.
 
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε ο 45χρονος στερείτο απαιτούμενης κυνηγετικής άδειας.
 
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Γεροποτάμου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ