Αρχική iHunt.gr Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί θήρας σε Ηράκλειο και Χανιά

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί θήρας σε Ηράκλειο και Χανιά

από iHunt Team
25551388_1581955298560547_864184980_o

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σημαντικές επιτυχίες σημείωσε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή στο Ηράκλειο και στα Χανιά το Σαββατοκύριακο 16-17/12/2017. Πιο συγκεκριμένα:
 
  • Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες που είναι τοποθετημένοι στους Κ.Σ. Ηρακλείου και Αρκαλοχωρίου, μαζί με τον ιδιωτικό θηροφύλακα του Κ.Σ. Ηρακλείου, εντόπισαν τις πρωινές ώρες της 16 ης Δεκεμβρίου, σε περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή Αγκαράθου, ένα άτομο να κυνηγά χωρίς άδεια θήρας. Προέβησαν στη σύλληψή του και στην κατάσχεση μιας καραμπίνας, 7 φυσιγγίων καθώς κι ενός σκοτωμένου λαγού, ενώ κατέθεσαν πρωτόκολλο μήνυσης στην Δ/νση Δασών Ηρακλείου.
  • Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Χανίων εντόπισε τις νυχτερινές ώρες της 17 ης Δεκεμβρίου 2017, στην περιοχή του Σέμπρωνα, 2 άτομα να κυνηγούν πεζοί με προβολέα. Τα παρακολούθησαν έως ότου επιβιβάστηκαν σε αγροτικό όχημα, στ’ οποίο τους περίμενε τρίτο άτομο. Κατάφεραν να συλλάβουν τα 2 άτομα, ενώ το τρίτο που κρατούσε το όπλο και ήταν στην καρότσα κατάφερε να διαφύγει. Κατά την καταδίωξή του πέταξε τον προβολέα, 2 φακούς και ένα φυσίγγιο, τα οποία κατάφεραν να εντοπίσουν και να περισυλλέξουνε οι θηροφύλακες. Κατατέθηκε πρωτόκολλο μήνυσης  στη Δ/νση Δασών Χανίων(επωνύμως κατά των 2 ατόμων και κατά ενός αγνώστου) και κατασχέθηκαν τα μέσα παράνομη θήρας καθώς και το όχημα.

SVESTONOF


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα