Αρχική iHunt.gr Συλλήψεις στις Στροβλές Κισσάμου για νυχτερινή θήρα λαγού

Συλλήψεις στις Στροβλές Κισσάμου για νυχτερινή θήρα λαγού

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Π.Ε. Χανίων περιπολούσαν στην περιοχή των Στροβλών Κισσάμου, όταν αντιλήφθηκαν ένα όχημα να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Του έκαναν σήμα να σταματήσει και ο οδηγός το σταμάτησε σε απόσταση 30 μέτρων σβήνοντας τα φώτα.

Οι θηροφύλακες διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για αγροτικό όχημα, με επιβαίνοντες τον οδηγό κι άλλο ένα άτομο που βρισκόταν στην καρότσα. Τους δήλωσαν την ιδιότητά τους και προέβησαν σ’ έλεγχο του οχήματος, όπου βρέθηκαν εντός της καμπίνας μία θήκη όπλου και 5 φυσίγγια και στην καρότσα ένας φακός χειρός καθώς κι ένα σακίδιο με αίματα και τρίχες λαγού.

Σε ερώτηση για όπλο απάντησαν ότι δεν είχαν όπλο μαζί τους κι ότι απλώς είχαν πάει να ελέγξουν τα ζώα τους. Οι θηροφύλακες δεν πείστηκαν και ερεύνησαν την περιοχή, τελικά εντοπίζοντας, κοντά στο δρόμο, ένα όπλο γεμισμένο με φυσίγγια.

Το όχημα και τα λοιπά ευρήματα κατασχέθηκαν και οι θηροφύλακες κατέθεσαν πρωτόκολλο μήνυσης στη Δ/νση Δασών Χανίων. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα