Αρχική iHunt.gr Συλληψη λαθροθηρων απο την Ε’ΚΟΗ

Συλληψη λαθροθηρων απο την Ε’ΚΟΗ

από iHunt Team
NightVisionHogCtsyGoingSlo

demobanner

 Η Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου εξέδωσε δελτίο τύπου που αφορά τη σύλληψη δυο λαθροθήρων. Πιο συγκεκριμένα :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον αρμόδιο Εισαγγελικό λειτουργό κατατέθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου σε βάρος δύο ημεδαπών, που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Πέμπτης, στον κάμπο των Ασπραγγέλων, του Δήμου Ζαγορίου.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης 4 Απριλίου και περί της 22.30, έπειτα από σχετική αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν περιέλθει σε γνώση της Θηροφυλακής και μετά από διακριτική παρακολούθηση της περιοχής, εντοπίστηκαν δύο ημεδαποί να ασκούν παράνομη θήρα αγριόχοιρου, χρησιμοποιώντας προβολείς.Και οι δύο συνελήφθησαν από τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, για παράνομη άσκηση θήρας κατά τη διάρκεια της νύχτας, για άσκηση θήρας σε περίοδο απαγόρευσης της κυνηγετικής δραστηριότητας, καθώς επίσης και για παράνομη χρήση μέσων διευκόλυνσης της θήρας.

Ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη αυτόφωρη διαδικασία.

Η διοίκηση της Ε’ ΚΟΗ υπενθυμίζει προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές, που προσβάλλουν την κυνηγετική οικογένεια στο σύνολό της. Ζητά τη στήριξη και την συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών, όπως επίσης και των πολιτών, κυνηγών ή μη, προκειμένου να αντιμετωπίζονται παρόμοια περιστατικά, που αποτελούν προσβολή και για την νόμιμη κυνηγετική δραστηριότητα και τον τρόπο που αυτή πρέπει να ασκείται και κίνδυνο για την άγρια πανίδα της περιοχής μας, την οποία οφείλουμε να προστατεύσουμε.

Εκφράζει τέλος τις θερμές της ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία προς τις Εισαγγελικές και Αστυνομικές αρχές.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα