Αρχική iHunt.gr Συλληψη στη Φαλανθη για κυνηγι αγριογουρουνου

Συλληψη στη Φαλανθη για κυνηγι αγριογουρουνου

από iHunt Team
boar

Στη Φαλάνθη και συγκεκριμένα στη θέση Ζουρλόραχη, συνελήφθη προχθές το βράδυ ένας κυνηγός από τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες Χαρακοπιού και Πύλου.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο συλληφθείς φύλαγε για αγριογούρουνο, σε μέρα και ώρα που κανονικά απαγορεύεται από τη σχετική νομοθεσία. Επιπλέον, πάνω στην καραμπίνα είχε δέσει φακό, κάτι που επίσης είναι παράνομο.  
 
Οπως εξήγησε στην “Ε” ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας Χαρακοπιού Βασίλης Μπάκας, το κυνήγι αγριογούρουνου επιτρέπεται μόνο στο φως της μέρας και τις ημέρες Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή, ενώ ο κυνηγός σε βάρος του οποίου κατατέθηκε μήνυση πιάστηκε ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Να σημειωθεί επίσης ότι απαγορεύεται νυχτερινές ώρες το κυνηγετικό όπλο να είναι γεμάτο και έξω από τη θήκη του, οπότε ο κυνηγός συνελήφθη και γι’ αυτό. Επιπλέον, οι θηροφύλακες κατάσχεσαν την καραμπίνα και τα φυσίγγια.  
 
Πηγή :  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα