Αρχική iHunt.gr Συλλογή άδειων καλύκων από τον ΚΣ Ξανθης

Συλλογή άδειων καλύκων από τον ΚΣ Ξανθης

από iHunt Team
2fc4ae96-b03b-4872-b39c-780c449411b5

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή από τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης στην συλλογή χρησιμοποιημένων πλαστικών φυσιγγίων (κάλυκες) για το κυνηγετικό έτος 2017 -2018. Περισσότεροι από 22.000 κάλυκες συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στα γραφεία του συλλόγου με σκοπό την ανακύκλωση. Ο συνάδελφος μας, που παρέδωσε τους περισσότερους κάλυκες, κέρδισε μία τοπική άδεια θήρας για την νέα κυνηγετική σεζόν 2018-2019, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος κέρδισαν από 2 κουτιά φυσίγγια.

SVESTONOF

Φέτος το Υπουργείο Περιβάλλοντος ξεκίνησε για πρώτη φορά, ένα πιλοτικό σχέδιο και πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης των καλύκων που απορρίπτονται κατά την κυνηγετική δραστηριότητα, με προοπτική να καταστεί υποχρεωτικός ο χαρακτήρας του, από την επόμενη κυνηγετική περίοδο.

Προτρέπουμε τα μέλη μας να συλλέγουν τους χρησιμοποιημένους κάλυκες, γιατί το ίδιο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί και την νέα κυνηγετική περίοδο (2018-2019) με επιβράβευση του συναδέλφου, ο όποιος θα παραδώσει τους περισσότερους κάλυκες, με την δωρεάν έκδοση μίας τοπικής άδειας θήρας από τον Σύλλογο μας..


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα