Αρχική iHunt.gr Συλλυπητήρια της Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε. για το θάνατο του κ. Παπαδόδημα

Συλλυπητήρια της Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε. για το θάνατο του κ. Παπαδόδημα

από iHunt Team
img_0573

demobanner

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας αποχαιρετά με οδύνη τον ιστορικό πρόεδρο της Κ.Σ.Ε,  Νίκο Παπαδόδημα,  που έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή.
 
Ως πρόεδρος της Συνομοσπονδίας,  ο Νίκος Παπαδόδημας υπηρέτησε τον κόσμο των κυνηγών με τον ίδιο μαχητικό και αγωνιστικό τρόπο που χαρακτήρισε όλη τη ζωή του.
 
Με τις ιδέες του, με το ακατάβλητο πείσμα του και τη δράση του, συνεισέφερε τα μέγιστα στον κοινό μας στόχο και άφησε πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη. Όποτε και να έφευγε  ο Ν. Παπαδόδημας, νωρίς θα ήτανε για όσα προσέφερε και είχε ακόμα να προσφέρει ένας άνθρωπος σαν κι αυτόν.
 
Θα τον θυμόμαστε πάντα παρόντα στα κρίσιμα και στα καθημερινά, να κάνει τα πάντα για να υπηρετήσει την ενότητα των κυνηγών και τα συμφέροντά τους, σε πείσμα των καιρών και με κόντρα τον καιρό.
 
Θα λείψει πραγματικά από όλους τους κυνηγούς το πάθος, η ζωντάνια και η αγωνιστικότητά του. 
 
Η απουσία του θα βαρύνει πολύ και για πολλούς, ιδιαίτερα για εμάς που είχαμε μάθει να τον έχουμε καθημερινά δίπλα μας, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες που δίναμε για το κυνήγι σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο.
 
Αυτές τις ώρες ο νους μας είναι στον άνθρωπο και ηγέτη που στερηθήκαμε.
 
Όμως, άνθρωποι σαν αυτόν θα είναι πάντα μαζί μας στις στιγμές των αναμνήσεων, ολόκληροι, άθικτοι και απαράλλακτοι…
 
Όπως ο Νίκος Παπαδόδημας
 
Ο δικός μας Νίκος
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
 
Ν. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Η. ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα