Αρχική iHunt.gr Συμμετοχή της ΚΟΜΑΘ στην 10η Αστροβραδιά στην Άνω Βροντού

Συμμετοχή της ΚΟΜΑΘ στην 10η Αστροβραδιά στην Άνω Βροντού

από iHunt Team
vrontou

demobanner

Για 10η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε με επιτυχία, από τις 26-28 Αυγούστου 2016, η Αστροβραδιά στην Άνω Βροντού Σερρών. Σταθερά όλα αυτά τα χρόνια η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης συμμετέχει με ενημερωτικό περίπτερο, όπου εκθέτει αφίσες με δραστηριότητες της και ενημερωτικό υλικό. Φέτος μεταξύ άλλων υπήρχε υλικό από δράσεις και εκδηλώσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Σερρών, φυλλάδια για τη λύσσα, το έργο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κ.λπ.
 
Αρκετός κόσμος ανηφόρισε προς την όμορφη Α. Βροντού, ενώ εκτός από την έναστρη παρατήρηση με τηλεσκόπια, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες ομιλίες από τους
 
– Βασίλης Χαρμανδάρης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης, Διευθυντής Ινστιτούτου Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με θέμα «Από το φωτεινό παρελθόν στο σκοτεινό μέλλον του Σύμπαντος»
 
– Κοσμάς Γαζέας, Λέκτορας Παρατηρησιακής Αστροφυσική με θέμα “Εξερευνώντας τον κόσμο με ένα τηλεσκόπιο”
 
– Θεόδωρος Μερτζιμέκης, Επίκουρος καθηγητή πυρηνικής φυσικής του Εθν. Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Επετειακή παρουσίαση της Δεκαετίας της Αστροπύλης Σερρών»
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα