Αρχική iHunt.gr Συμμετοχή του ΚΣ Ξάνθης στον σχεδιασμό της Πολιτικής Πρστασίας

Συμμετοχή του ΚΣ Ξάνθης στον σχεδιασμό της Πολιτικής Πρστασίας

από iHunt Team
18813839_1296387197106473_3670753417440481662_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε ακόμη μία σύσκεψη που διοργάνωσε το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τοπείρου συμμετείχε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης, με θέμα το σχεδιασμό και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2017.
 
Ως εθελοντική ομάδα είμαστε ενταγμένοι στο μητρώο πολιτικής προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, δίνουμε το παρόν σε όλες τις δράσεις που διοργανώνουν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής μας και συμμετέχουμε ενεργά με το προσωπικό, τα μηχανοκίνητα μέσα που διαθέτουμε και τα πολυάριθμα μέλη μας στην φύλαξη του περιαστικού άλσους της πόλης μας.
 
Στον Δήμο Τοπείρου λόγω και του καταφυγίου άγριας ζωής του Νέστου, οι θηροφύλακες μας, διενεργούν συχνές περιπολίες και ελέγχους για την φύλαξη αυτού.
 
Συγκεκριμένα , πριν μικρό χρονικό διάστημα οι θηροφύλακες αντιλήφθηκαν φωτιά εντός του καταφυγίου δίπλα στον ποταμό Νέστο, οπότε και ενημέρωσαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έστειλε άμεσα οχήματα και αποφεύχθηκε μεγάλη φυσική καταστροφή με απρόβλεπτες συνέπειες.
 
Οι δράσεις του Συλλόγου είναι ποικιλόμορφες και πολυάριθμές καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου, δίνοντας το παρόν οπουδήποτε χρειαστεί.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα