Αρχική iHunt.gr Συμμετοχη σε πυρασφαλεια απο τον ΚΣ Δοξατου

Συμμετοχη σε πυρασφαλεια απο τον ΚΣ Δοξατου

από iHunt Team
LOGO KSDOXATOY

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου σε συνεργασία με τον Δήμο Δοξάτου, την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, την Πυροσβεστική & Δασική Υπηρεσία και ως επίσημα ενταγμένο μέλος στο μητρώο εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη, επιθυμεί να ξεκινήσει πρόγραμμα περιφρούρησης – πυρασφάλειας του Πευκόδασους Αναψυχής Κυργίων Δράμας. 

 

Όσοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Δοξάτου και κυρίως των Τοπικών Διαμερισμάτων Κυργίων, Πηγαδίων και Αγοράς Δράμας επιθυμούν να δηλώσουν εθελοντικά συμμετοχή, να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογό μας στα τηλέφωνα.

 

Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου : 2521066008

Χατζηπροδρόμου Ιπποκράτης – Πρόεδρος :  6972638143,

Μουλιστάνος Ηλίας – Γεν. Γραμματέας :  6945080645,

Σπύρογλου Ευάγγελος – Κοσμήτορας : 6972723527,

ή στο mail του Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου  ksdoxatoy@gmail.com   

 

Η δήλωση ενδιαφέροντος είναι πολύ απλή. Δηλώνεται, ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο και ο Σύλλογος θα επικοινωνήσει μαζί σας για την περαιτέρω συννενόηση.

 

Η κίνηση αυτή της Δασοπροστασίας του Συλλόγου μας, σκοπό έχει την φύλαξη της περιοχής του Δάσους των Κυργίων για την περίοδο από 20/07/2013 έως και 20/08/2013. Οι ενδιαφερόμενοι που θα δηλωθούν ως εθελοντές θα οριστούν σε ζευγάρια και σε πρόγραμμα για συγκεκριμένη ημέρα να προσφέρει το κάθε ζευγάρι τις υπηρεσίες του. Η ώρες που θα γίνεται ο έλεγχος έχει οριστεί να είναι από τις 11:00 ώς τις 18:00 που είναι και οι “κρίσιμες” ώρες.

Να πούμε ότι η συγκεκριμένη λίστα θα κοινοποιηθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας, στο Δασαρχείο Δράμας και στο Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου προς ενημέρωσή τους.  Η λίστα θα πρέπει να ολοκληρωθεί ως τις 19/07/2013 για να σταλεί προς ενημέρωση στις παραπάνω υπηρεσίες. 

 

Σε μία περίοδος κρίσιμη για τα δάση όλης της χώρας μας, οι μήνες Ιούλιος και ο Αύγουστος – ως κατ’ εξοχήν κρίσιμοι μήνες για πυρκαγιά – και σε συνδιασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και του ισχυρούς ανέμους που επικρατούν κυρίως στα ορεινά, ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιών. Μετά τον καθαρισμό από σκουπίδια του συγκεκριμένου Δάσους που πραγματοποιήσαμε χθες Κυριακή 14/07/2013 ας σταθούμε “δίπλα” του για να το προστατέψουμε από τυχόν πυρκαγιά γιατί το Δάσος είναι ζωή και οφείλουμε να το διατηρήσουμε ακέραιο και να το παραδώσουμε στα παιδιά μας.

 

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Κ.Σ. Δοξάτου

 

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ 

 

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα