Αρχική iHunt.gr Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΣΕ με τον κ . Μεϊμαράκη

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΣΕ με τον κ . Μεϊμαράκη

από iHunt Team
kse-logo

demobanner

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος με αφορμή συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΣΕ με τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει το δελτίο τύπου :“Συνάντηση εργασίας με τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, είχε χθες η ηγεσία της Κ.Σ.Ε στα γραφεία της Συνομοσπονδίας.
 
Τη συνάντηση είχε ζητήσει ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης, με στόχο να ενημερωθεί πληρέστερα γύρω από τις κανονιστικές διατάξεις και το θεσμικό πλαίσιο που διέπει το κυνήγι στη χώρα μας και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Η Κ.Σ.Ε. ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση στην πρωτοβουλία του κ. Μεϊμαράκη, ενημερώνοντας τον, όσο πληρέστερα μπορούσε, για τα ανοιχτά “μέτωπα” γύρω από τη θήρα στην Ε.Ε, αλλά και για μία σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την ύπαιθρο, τη γεωργία και τη διαχείριση της άγριας ζωής.
 
Ο κ. Μεϊμαράκης φάνηκε εξ’ αρχής ενήμερος για το κοινωνικό μέγεθος που αντιπροσωπεύει η κοινότητα των κυνηγών στη χώρα μας, όπως και για πολλές από τις δράσεις που αναπτύσσουν τις τελευταίες δεκαετίες οι Κυνηγετικές Οργανώσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, τόσο σε περιβαλλοντικό, όσο και σε επιστημονικό επίπεδο.
 
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία μίας ακόμα πιο διεξοδικής συζήτησης, που ο κ. Μεϊμαράκης αναγνώρισε ως ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική, εν όψει των νέων καθηκόντων του στις Βρυξέλλες.
 
O επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προτάσεις της Κ.Σ.Ε, συμφωνώντας όχι μόνο με τις προσεγγίσεις και τη μεθοδολογία της Συνομοσπονδίας, αλλά και αναγνωρίζοντας το αίσθημα ευθύνης που διατηρούν οι Κυνηγετικές Οργανώσεις απέναντι στη διαχείριση της άγριας ζωής.
 
Όπως δήλωσε, μάλιστα, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε αυτή η τεχνογνωσία και διάθεση προσφοράς των Κυνηγετικών Οργανώσεων, να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
 
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΡΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΣ”
 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα