Αρχική iHunt.gr Συνάντηση με την ίδια μπεκάτσα…τέσσερα χρόνια μετά

Συνάντηση με την ίδια μπεκάτσα…τέσσερα χρόνια μετά

από iHunt Team
78856083_10220116177516092_7350431636242038784_n

demobanner

Στο πλαίσιο των αποστολών της για την άγρια ​​φύση, η ομοσπονδία των κυνηγών της Aveyron συνεργάζεται στενά με το μουσείο φυσικής ιστορίας του Παρισιού με στόχο τη βελτίωση της γνώσης για τα μεταναστευτικά πουλιά. Έτσι, κάθε χρόνο, ο Vincent, ο Guillaume, ο Maxime, ο David και οι εθελοντές κυνηγοί περνούν τις νύχτες τους, αναζητώντας στο δάσος τη βασίλισσα του δάσους, για να την συλλάβουν, να πάρουν τις μετρήσεις και να συλλέξουν στοιχεία για τη ζωή της, πριν την απελευθερώσουν.Φέτος, ο Guillaume Druilhe συνοδευόμενος από τον David Duhautoy είχε την ευχάριστη έκπληξη να συλλάβει μια μπεκάτσα που είχαν ήδη συλλάβει πριν από 4 χρόνια. Η ιστορία είναι καταπληκτική. Πρέπει να ξέρετε ότι για ένα ζώο που ζει περισσότερο από 4 χρόνια στο φυσικό περιβάλλον είναι ήδη πολύ. Αλλά αν προσθέσετε σε αυτό το γεγονός ότι ο Μπέικον το όνομα της μπεκάτσας μας είναι και μακροχρόνιος ταξιδιώτης και ότι έπρεπε κάθε χρόνο, την άνοιξη, να αντιμετωπίζει όλους τους κινδύνους σε ένα μακρινό ταξίδι για να φτάσει στις γειτονιές αναπαραγωγής του στη Ρωσία ή τη Σκανδιναβία και να επιστρέψει όλα τα χρόνια το φθινόπωρο ώστε να απολαύςει τη γλυκύτητα του χειμώνα, μπορείτε να φανταστείτε τι αυτή η ανακάλυψη είναι απλά εξαιρετική.

Εκτός από το γεγονός ότι ήταν οι ίδιοι οι δύο συλλέκτες που βρήκαν το ίδιο πουλί, το βρήκαν και στον ίδιο ακριβώς τόπο όπως ακριβώς πριν από 4 χρόνια. Η σύλληψη του Μπέικον πραγματοποιήθηκε σε ένα φυσικό λιβάδι, στις 22:00.

Απόδοση στα Ελληνικά Ανδρέας Κουϊνέλης

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα