Αρχική iHunt.gr Συνάντηση της ΚΣΕ και της ΚΟΜΑΘ με την Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης

Συνάντηση της ΚΣΕ και της ΚΟΜΑΘ με την Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης

από iHunt Team
16-6-015a-017-1024x683

demobanner

Την Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά συνάντησε αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΣΕ) και της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης. Η συνάντηση έγινε την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 στο γραφείο της Υπουργού σε πολύ καλό κλίμα.
 
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Ν. Παπαδόδημας και εκ μέρους της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ ο Πρόεδρος κ. Ν. Καλογεράκος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ι. Πολυχρόνης, ο Αντιπρόεδρος κ. Α. Τζίμας και ο Δ/ντής Υποστήριξης κ. Κ. Σκορδάς.
 
Συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία και το έργο των κυνηγετικών οργανώσεων, την άσκηση της κυνηγετικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, τις δράσεις για την ενίσχυση της θηροφύλαξης. Η κ. Υπουργός ήταν γνώστης των κυνηγετικών θεμάτων και η συζήτηση ήταν πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική, ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχιση της άσκησης της θήρας μέσα στο σημερινό νομικό πλαίσιο και χωρίς μονομερείς αιφνιδιασμούς.
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα