Αρχική iHunt.gr Συνάντηση της Στέλλας Μπίζιου με την Ζ’ ΚΟΘ

Συνάντηση της Στέλλας Μπίζιου με την Ζ’ ΚΟΘ

από iHunt Team

demobanner

«Ενημέρωσα ήδη αναλυτικά τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για τις αντιδράσεις και τις ενστάσεις που εγείρει η Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Ν. Σποράδων σχετικά με το επικείμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, στόχος του οποίου είναι η διαχείριση του προβλήματος των αδέσποτων και η ευζωία των ζώων συντροφιάς, σκύλων και γατών. Ο κ. υπουργός με διαβεβαίωσε πως θα λάβει σοβαρά υπόψη του τις ενστάσεις των κυνηγών».

Τα παραπάνω έκανε γνωστά η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Ν. Σποράδων κ. Βαγγέλη Μπαλατσό.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η κα Μπίζιου ενημερώθηκε από τον κ. Μπαλατσό για τις αντιδράσεις που προκαλούν στις τάξεις των κυνηγών τα άρθρα 5 & 6 του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, τα οποία προβλέπουν την καθολική στείρωση όλων των δεσποζόμενων ζώων.

«Ακούμε με προσοχή τους κυνηγούς και σημειώνουμε τις ενστάσεις τους. Πρόκειται για ανθρώπους που νοιάζονται αποδεδειγμένα για τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων τους. Η κυβέρνηση θα επαναξιολογήσει τη στάση της και σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις», τόνισε η κα Μπίζιου χαρακτηριστικά.

HOMENEW

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα