Αρχική iHunt.gr Συνάντηση του Διοικητή της Π.Υ Καλαμάτας με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους

Συνάντηση του Διοικητή της Π.Υ Καλαμάτας με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους

από iHunt Team
py7

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στην συνάντηση του Διοικητή της ΠΥ Καλαμάτας με τους τοπικούς Κυνηγετικούς Συλλόγους, συμφωνήθηκε η ανάγκη για συμμετοχή των Συλλόγων και των μελών τους στην ενεργή πυροπροστασία των Δασών, όπως και των Θηροφυλάκων.
 
Από την όλη συζήτηση, εξήχθη το συμπέρασμα ότι θα είναι πολύτιμη η συμμετοχή των κυνηγών στην πυροπροστασία και οι Σύλλογοι ζήτησαν να τους δοθεί άδεια ώστε στα οχήματά τους να φέρουν και δεξαμενή νερού, άκρως χρήσιμη για την άμεση πυρόσβεση και κατάσβεση των πυρκαγιών.
 
Επίσης, ζήτησαν να τους χορηγηθούν πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως 6 λίτρων για να εφοδιαστούν τα τζιπ των Συλλόγων, ως επιπρόσθετο μέσο άμεσης κατάσβεσης.
 
Ζήτησαν ακόμη πρόσβαση-σύνδεση με την συχνότητα της Πυροσβεστικής, δυνατότητα που είχαν στο παρελθόν.
 
Ο κ.Διοικητής, συγκατένευσε στα αιτήματα αυτά και δεσμεύτηκε να τα προωθήσει στο Αρχηγείο της ΠΥ, ώστε οι Σύλλογοι να έχουν άμεση και ενεργή συμμετοχή στην κατάσβεση πυρκαγιών, υλοποιώντας την δέσμευση για ενεργούς πολίτες.
 
https://eidisoules.gr/

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα