Αρχική iHunt.gr Συνάντηση του ΚΟΕ με τον ΥΠΕΝ κ. Σκρέκα

Συνάντηση του ΚΟΕ με τον ΥΠΕΝ κ. Σκρέκα

από iHunt Team

Συνάντηση με τον Υπουργό πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα η Πρόεδρος Ιωάννα Γαλανού & ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γκουζούνας, εκπροσωπώντας το ΔΣ του ΚΟΕ.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό & εποικοδομητικό κλίμα, μετά από σχετικό αίτημά μας, προκειμένου να συζητήσουμε με τον Υπουργό θέματα που άπτονται των Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων (ΑΚΙ) τα οποία υπάγονται & αδειοδοτούνται από το ΥΠΕΝ.

Αναλύσαμε στον κ. Σκρέκα τον τρόπο & την αναγκαιότητα διεξαγωγής Προκριματικών Αγώνων ώστε να μπορεί να εκπροσωπηθεί η χώρα μας με Εθνικές Ομάδες, εφόσον πραγματοποιηθούν τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της FCI, σεβόμενοι πάντα τη δημόσια υγεία & τους κανόνες για την αποφυγή διάδοσης του covid.

Στη συνέχεια αν & το θέμα δεν άπτεται άμεσα των αρμοδιοτήτων του κ. Σκρέκα, συζητήσαμε για τις επερχόμενες τροποποιήσεις του Ν.4039/12 & τις περιρρέουσες φήμες για την στείρωση όχι μόνο αδεσπότων αλλά & δεσποζόμενων σκύλων με εξαιρέσεις.

Επισημάναμε την σοβαρότητα με την οποία θα πρέπει ο Νόμος να προστατεύσει την διάσωση & να υποστηρίξει τη βελτίωση & Διεθνή Αναγνώριση των αυτόχθονων Ελληνικών Φυλών σκύλων, που αποτελούν πολιτιστική μας κληρονομιά & φυσικά να θεσμοθετήσει τους Ερασιτέχνες Εκτροφείς Σκύλων, που αποτελούν τον κορμό για την διατήρηση όλων των Καθαρόαιμων Φυλών, που εκτός από απλοί σύντροφοι είναι τόσο χρήσιμοι στην κοινωνία, ανάλογα με τη Φυλή τους.

ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα