Αρχική iHunt.gr Συνάντηση του ΚΣ Κατερίνης με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για το θέμα του Ολύμπου

Συνάντηση του ΚΣ Κατερίνης με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για το θέμα του Ολύμπου

από iHunt Team
kskaterinis

demobanner

Την Πέμπτη 29/10/2015 αντιπροσωπεία τού κυνηγετικού συλλόγου Κατερίνης, αποτελούμενη από τον γενικό γραμματέα κ.Πλατη Απόστολο τον κ.Γερομίχαλο Θωμά Κοσμήτορα, τον κ.Γαλανόπουλο Δημήτριο μέλος, τον κ.Μαλλιάρα Αθανάσιο μέλος και την κ.Τομπουτι Αναστασία γραμματέα του συλλόγου, έγινε συνάντηση με τούς βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ τού νομού Πιερίας κ.Μπέττυ Σκούφα κ.Τζαμακλή Χαρίλαο και κ. Καστόρη Αστέριο.
 
Αντικείμενο τις συνάντησης ήταν η ολική απαγόρευση της θήρας, πού προβλέπεται να ισχύσει αυθαίρετα στον Όλυμπο σύμφωνα με το σχέδιο προεδρικού διατάγματος για τον χαρακτηρισμό τού Ολύμπου ως εθνικό πάρκο, το οποίο αναμένεται να υπογραφεί σύντομα. Αναπτύξαμε τις θέσεις του κυνηγετικού συλλόγου και τον κυνηγετικών οργανώσεων στους βουλευτές,η στάση τον οποίον υπήρξε θετική επί τις αρχής.
 
Αναμένουμε τις ενέργειες τους, με σκοπό την αναίρεση της αυθαίρετης και καταχρηστικής προτεινόμενης ολικής απαγόρευσης τις θήρας στον Όλυμπο. 
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα