Αρχική iHunt.gr Συνάντηση του κ. Αραμπατζή με τον ΟΚΑΔΕ

Συνάντηση του κ. Αραμπατζή με τον ΟΚΑΔΕ

από iHunt Team
4

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος συνάντηση του Προέδρου της ΚΣΕ κ. Αραμπατζή με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΔΕ κ. Γκουζούνα.
 
Στη συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν  ο Πρόεδρος της Δ’ ΚΟΣΕ κ. Σταθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Δ’ ΚΟΣΕ κ. Γιανναράς, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΣΕ κ. Κράλλης και εκπρόσωποι των κυνηγετικών μέσων ενημέρωσης.
 
215
 
Ο κ. Αραμπατζής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον σε όσα του μετέφερε ο κ. Γκουζούνας. Η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τους αγώνες κυνηγετικών ικανοτήτων και τη νέα απόφαση που εξέδωσε ο κ. Φάμελλος.
 
39
 
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον κ. Αραμπατζή στις Ελληνικές φυλές και στην προσπάθεια του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος στην αναγνώριση από την FCI των Ελληνικών φυλών που δεν έχουν αναγνωρισθεί ακόμα διεθνώς. Ο κ. Γκουζούνας που διατελεί και Γεν Γραμματέας του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΚΣΕ για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει πάνω σε αυτό το θέμα.
 
Ένα άλλο σημαντικό θέμα που συζητήθηκε ήταν η συνεργασία ΚΣΕ και Κυνοφιλικών Σωματείων όταν έρθει για διαβούλευση το νέο νομοσχέδιο περί ζώων.
 
110
 
Ο κ. Γκουζούνας  κλείνοντας τόνισε τα εξής :
 
“Όλοι μαζί οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα τυχόν προβλήματα που θα προκύπτουν. 
Από πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στην ΚΣΕ και στο δύσκολο έργο που επιτελεί, για το καλό τόσο της Kυνηγεσίας όσο και της Kυνοφιλίας !!!!”
 
Η συνάντηση αυτή είναι η πρώτη συνάντηση Προέδρου της ΚΣΕ με Κυνοφιλικό Σωματείο. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ΚΣΕ αφού η κυνοφιλία και το κυνήγι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους άσχετα αν κάποιοι έχουν άλλη άποψη. Η ΚΣΕ με αυτό τον τρόπο κάνει ένα βήμα να βγει από την εσωστρέφεια που τη διέκρινε. Ελπίζουμε αυτή η συνάντηση να ήταν η αρχή για άνοιγμα και σε άλλους χώρους όπως οι αγρότες αλλά και οι σκοπευτικές οργανώσεις.
 
Επίσης θεωρούμε δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με άλλα κυνοφιλικά σωματεία αφού κυνοφιλία δεν είναι μόνο ο ΟΚΑΔΕ αλλά και άλλοι όμιλοι φυλών.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
ΦΩΤΟ : Από το περιοδικό Ο ΘΗΡΕΥΤΗΣ του Δημήτρη Ρεκουνιώτη
 
 
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα