Αρχική iHunt.gr Συνάντηση του Κ.Ο.Ε. με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Λιβάνιο

Συνάντηση του Κ.Ο.Ε. με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Λιβάνιο

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Συνάντηση με τον Υφυπουγό Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιο, μετά από πρόσκλησή του, πραγματοποίησαν σήμερα η Πρόεδρος κ. Ιωάννα Γαλανού & το Μέλος κ. Γιάννη Βλάχος, εκπροσωπώντας το ΔΣ του ΚΟΕ.

Η συνάντηση που διήρκεσε μιάμιση ώρα, έγινε σε πολύ θετικό & φιλικό κλίμα, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν ιδιαίτερα τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος, αλλά & γενικότερα αυτά που καθορίζονται από τον Ν.4039/12.

Με εντολή του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τις πολυαναμενόμενες τροποποιήσεις του Ν.4039/12, επεξεργάζεται πλέον ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος & το επιτελείο του, ο οποίος μας έδειξε ότι είναι σε βάθος γνώστης των θεμάτων -δεσποζομένων & αδεσπότων-, με πρωτοποριακές ιδέες, αλλά & ανοιχτός στο να ακούσει αυτά που είχαμε να του πούμε, ως κυνόφιλος ο ίδιος & ιδιοκτήτης ενός Κοκονιού !

Καταθέσαμε Υπόμνημα με τις θέσεις & τις προτάσεις-αιτήματα του ΚΟΕ (όπως αυτό συντάχθηκε μετά τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της 16.04.2018) για τροποποίηση Άρθρων του Ν.4039/12 & ο κύριος Λιβάνιος μας ενημέρωσε ότι το Νομοσχέδιο & οι τροποποιήσεις του θα εισαχθούν εντός του έτους από το Υπουργείο Εσωτερικών πλέον & όχι από το ΥΠΑΑΤ.

Ελπίζουμε σύντομα να υλοποιηθεί η Τροποποίηση του Νόμου & να είναι προς όφελος όλων των Ζώων Συντροφιάς, λύνοντας τις γκρίζες ζώνες που ταλαιπωρούν για χρόνια όλους όσους τα αγαπούν & ασχολούνται με την προστασία & την ευζωία τους, εναρμονιζόμενος πλέον με τα ισχύοντα στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα