Αρχική iHunt.gr Συνάντηση του Κ.Σ. Σαλαμίνας με τον δήμαρχο Σαλαμίνας

Συνάντηση του Κ.Σ. Σαλαμίνας με τον δήμαρχο Σαλαμίνας

από iHunt Team

demobanner

Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιώργος Παναγόπουλος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Σαλαμίνας κ. Μανώλη Αντιμαχίτη, τον Αντιπρόεδρο της ΚΣΕ κ. Ηλία Γιανναρά και τον ομοσπονδιακό θηροφύλακα της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κ. Νίκο Σπερνοβασίλη.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ενημερώθηκε με κάθε λεπτομέρεια για το κυοφορούμενο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να αναρτήσει σε δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Εσωτερικών και αφορά τα αδέσποτα και τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς.

Ο Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού η Σαλαμίνα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα και τόνισε ότι τα ακραία μέτρα που μπορεί να υιοθετήσει το νομοσχέδιο μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σαλαμίνας και ο Δήμος Σαλαμίνας έχουν μια καλή συνεργασία και συζητήθηκαν τρόποι επέκτασης αυτής της συνεργασίας.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα