Αρχική iHunt.gr Συνάντηση του κ. Τσιρώνη με την πρόεδρο του ΚΟΕ κα Γαλανού

Συνάντηση του κ. Τσιρώνη με την πρόεδρο του ΚΟΕ κα Γαλανού

από iHunt Team
20108361_2017210911859558_5110082979456469764_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Από την χθεσινή τετράωρη συνάντηση που οργάνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Γιάννης Τσιρώνης στο ΥΠ.Α.Α.Τ., για συζήτηση με θέμα την αλλαγή της νομοθεσίας σχετικά με τη προστασία των αδέσποτων ζώων, προσκεκλημένος φορέας μεταξύ άλλων ήταν & ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος, που εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο κ. Ιωάννα Γαλανού, συνοδευόμενη από τον Νομικό Σύμβουλο του ΚΟΕ κ. Θάνο Μπουγιούκο.
 
Η πρώτη αυτή συνάντηση που διήρκεσε 4 ώρες, ήταν κατά κύριο λόγο αναγνωριστική & πάντως εποικοδομητική, τις δε προτάσεις μας σχετικά με τα Άρθρα του Νόμου που χρήζουν τροποποίησης σύμφωνα με τις θέσεις & τους σκοπούς του Σωματείου μας, θα καταθέσουμε με Υπόμνημα προς τον κ. Υπουργό σύντομα.
 
Θα συγκροτηθεί ολιγομελής Επιτροπή επεξεργασίας των Άρθρων & των προτάσεων τροποποίησης (που θα προκύψουν από τις θέσεις των διάφορων φορέων), για την οποία εκδηλώσαμε το ενδιαφέρον μας να συμμετέχουμε & πλέον είναι στην κρίση του κ. Υπουργού η σύνθεση αυτής.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα