Αρχική iHunt.gr Συνάντηση του Νίκου Σταθόπουλου με τον Γ. Τσιρώνη στη Λαμία

Συνάντηση του Νίκου Σταθόπουλου με τον Γ. Τσιρώνη στη Λαμία

από iHunt Team
b

Σήμερα τρίτη 14/6 στην Λαμία, ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κ. Νίκος Σταθόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελος Δράκος, πήραν μέρος σε συνάντηση εργασίας Δημαρχών και φορέων με τον Αναπληρωτή Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Τσιρώνη, έπειτα από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Μπακογιάννη.
 
Ο πρόεδρος της Δ’ ΚΟΣΕ κ. Σταθόπουλος στην τοποθέτηση του έθεσε στον Αν. Υπουργό, αλλά και στους άλλους παραβρισκόμενους τον έντονο προβληματισμό των 200.000 κυνηγών για το τι μέλλει γενέσθαι, σχετικά με ζητήματα αιχμής που αφορούν το κυνήγι και τους χειρισμούς του κ. Τσιρώνη.
 
 
Ο Νίκος Σταθόπουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος του προέδρου της Δ’ ΚΟΣΕ ο Κώστας Μπακογιάννης, έδειξε ότι έχει πλήρη γνώση των κυνηγετικών δρώμενων και δήλωσε συμπαράστασης του έργου των κυνηγετικών οργανώσεων προς όφελος του περιβάλλοντος και της περιφερειακής ανάπτυξης.
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα