Αρχική iHunt.gr Συνάντηση του Ν. Σταθόπουλου με τον Δήμαρχο Ασπροπύργου

Συνάντηση του Ν. Σταθόπουλου με τον Δήμαρχο Ασπροπύργου

από iHunt Team
img_9658

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Προέδρου της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος στους Δήμους. Μια προσπάθεια που σκοπό αφενός έχει να εκφράσει ο κ. Σταθόπουλος τις ευχαριστίες της Ομοσπονδίας για τη στήριξη στην κυνηγετική δραστηριότητα και αφετέρου να γίνει γνωστό το έργο που επιτελούν οι κυνηγετικές οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.
 
Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος της Δ’ ΚΟΣΕ κ. Νίκος Σταθόπουλος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Νικόλαος Μελετίου. Μαζί του ήταν και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πάρνηθας κ. Βασίλης Λαζάρου και ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Δ’ ΚΟΣΕ κ. Ευάγγελος Ρωμανός.
 
Ο κ. Σταθόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Μελετίου για την στήριξη του και του τόνισε ότι η Δ’ ΚΟΣΕ και η θηροφυλακή της Δ΄ΚΟΣΕ είναι στη διάθεση του Δήμου Ασπροπύργου.
 
Από την πλευρά του ο κ. Μελετίου  που είναι και κυνηγός ήταν καλά ενημερωμένος για το έργο των κυνηγετικών οργανώσεων και τόνισε ότι το κυνήγι δεν είναι μια απλή δραστηριότητα αλλά μια δραστηριότητα που συμβάλλει στην προστασία της υπαίθρου.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα