Αρχική iHunt.gr Συνάντηση του Προέδρου της ΚΣΕ με τον υπουργό Τουρισμού

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΣΕ με τον υπουργό Τουρισμού

από iHunt Team

Με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. κ. Γ. Αραμπατζής, στα πλαίσια των συνεχών επαφών που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η Συνομοσπονδία, με κυβερνητικούς παράγοντες και εκπροσώπους του πολιτικού προσωπικού της χώρας.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν απόλυτα στη διαπίστωση ότι γύρω από το κυνήγι κινείται ένα σημαντικό κομμάτι της πραγματικής οικονομίας και του εσωτερικού τουρισμού, ιδιαίτερα για τις πιο απομονωμένες και μειονεκτικές περιοχές της χώρας.

Ιδιαίτερα σε μία χρονιά σαν τη φετινή, όπου η επιδημία του κορωνοϊού προκαλεί αναπόφευκτα πλήγματα και υστερήσεις στο ρεύμα τουριστών από το εξωτερικό, η μετακίνηση χιλιάδων κυνηγών προς την ύπαιθρο αποκτά μία επιπλέον διακριτή αξία για τις τοπικές κοινωνίες.

Ο Πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. ενημέρωσε επίσης τον Υπουργό για τις δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος που αναπτύσσουν οι Κυνηγετικές Οργανώσεις.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα