Αρχική iHunt.gr Συνεληφθησαν λαθροθηρες στην Κινεττα.

Συνεληφθησαν λαθροθηρες στην Κινεττα.

από iHunt Team
5

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Συνελήφθησαν από θηροφύλακες της Ομοσπονδίας Κυνηγετικών Συλλόγων Ελλάδος τρεις λαθροκυνηγοί, οι οποίοι κυνηγούσαν λαγούς παράνομα στο δάσος της Κινέτας,.

Πρόκειται για τους Μ.Ε., Λ.Α. και ΛΣ κατοίκους Πειραιά οι οποίοι κυνηγούσαν τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες στην θέση Σταυρός Κινέτας την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.
 

Οι θηροφύλακες αξιοποίησαν πληροφορίες και οργανώθηκαν στήνοντας ενέδρα για τέσσερις νύχτες σεπτεμβρίου συνεργασία με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγάρων Γεράσιμο Μιχαλάκη και τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Θωμά Νικολάου οι οποίοι συμμετείχαν όλες τις νύχτες στις ενέδρες.
 

Οι τρεις λαθροθήρες επέβαιναν σε ειδικά διαμορφωμένο όχημα από το οποίο είχε αφαιρεθεί η πέμπτη πόρτα και στο πορτ μπαγκάζ είχε στερεωθεί κάθισμα και υποστηρικτικό της κάνης του όπλου για σταθερή σκόπευση.
 

Κάτω από την κάνη του κυνηγετικού όπλου είχε προσαρμοσθεί ισχυρός φακός για τυφλώνει τα θηράματα.
 

Οι κατηγορούμενοι τώρα βαρύνονται με σειρά κατηγοριών μεταξύ των οποίων, κυνήγι την νύχτα, κυνήγι επί οχήματος, κυνήγι σε απαγορευμένη κυνηγετική περίοδο.
 

Το όπλο και το όχημα κατασχέθηκαν ενώ εναντίον των συληφθέντων υποβλήθηκαν μηνύσεις.
 

Το όπλο και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.
 

Μιλώντας μαζί μας, ο Πρόεδρος Γεράσιμος Μιχαλάκης εξέφρασε την αγανάκτησή του χαρακτηρίζοντας την πρακτική της λαθροθηρίας ως απαράδεκτη.

 

Πηγή : http://www.megara.org


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα