Αρχική iHunt.gr Συνεργείο δίωξης ημίαιμων χοίρων στην Ξάνθη

Συνεργείο δίωξης ημίαιμων χοίρων στην Ξάνθη

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Όπως έγινε γνωστό από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης, συγκροτείται συνεργείο δίωξης ημίαιμων αγριόχοιρων με απόφαση του Δασαρχείου Ξάνθης.
 
Όπως αναφέρει απευθυνόμενος στα μέλη του συνεργείου δίωξης αγριόχοιρων που δηλώσαν συμμετοχή στην συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου, θα συγκροτηθεί για πρώτη φορά το συνεργείο για την δίωξη-θήρα ημίαιμων μη δεσποζόμενων χοίρων και αγριόχοιρων.
 
Η δράση γίνεται σε εφαρμογή σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας που αφορά τον έλεγχο πληθυσμών ημίαιμων μη δεσποζόμενων χοίρων και αγριόχοιρων στα πλαίσια μέτρων πρόληψης για την αφρικανική πανώλη των χοίρων.
 
“Παρακαλούμε τα μέλη του συνεργείου και μόνο να βρίσκονται το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 07:30 το πρωί στο γήπεδο του Ερασμίου με όλο τον εξοπλισμό τους και τα κυνηγετικά σκυλιά. Η όλη δράση διοργανώνεται και θα επιβλέπεται από το Δασαρχείο Ξάνθης με την παρουσία δασικών υπαλλήλων και την συμβολή των θηροφυλάκων των κυνηγετικών οργανώσεων.” καταλήγει η ανακοίνωση. 
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα