Αρχική iHunt.gr Συνεχή τα τροχαία περιστατικά με ζαρκάδια

Συνεχή τα τροχαία περιστατικά με ζαρκάδια

από iHunt Team
wp_20170523_08_07_14_pro

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Συνεχή τα τροχαία περιστατικά με ζαρκάδια στην Εγνατία Οδό. Και άλλο νεκρό ζαρκάδι στο τμήμα Κοζάνης-Νίκης.
 
Συνεχή είναι τα περιστατικά με τα τροχαία ατυχήματα και τους θανάτους ζαρκαδιών στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Κοζάνης-Νίκης. Νέο τροχαίο σημειώθηκε και πάλι τα ξημερώματα της 23/5/2017 στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Ποντοκώμης του Δήμου Κοζάνης, στον κάθετο άξονα προς Νίκη Φλώρινας, με αποτέλεσμα τη θανάτωση ενός θηλυκού ζαρκαδιού.
 
WP 20170523 08 06 59 Pro
 
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης, από μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας. Ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας, όπως όφειλε, αφού ενημέρωσε το Δασαρχείο Κοζάνης έσπευσε στο σημείο μαζί με τον θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας και παράλαβαν το νεκρό ζαρκάδι το οποίο και μετέφεραν στην Κτηνιατρική Υπηρεσία για περαιτέρω ενέργειες.
 
WP 20170523 08 04 26 Pro
 
Να σημειωθεί ότι η περίφραξη της οδού διπλής κατεύθυνσης στο τμήμα Κοζάνης-Πτολεμαΐδας σε πολλά σημεία είναι ανοιχτή και το συρματόπλεγμα έχει αφαιρεθεί , για να γίνει προφανώς περίφραξη σε κτήματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την είσοδο στην οδό ειδών της άγριας πανίδας με κίνδυνο την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων που όπως διαπιστώνεται συμβαίνει τακτικά θέτοντας σε κίνδυνο οδηγούς και ζώα.
 
Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης ζητά την προσοχή της αρμόδιας ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ώστε να διορθωθούν οι ατέλειες στην περίφραξη της εθνικής οδού.


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα