Αρχική iHunt.gr Συνεχίζει να σκοτώνει ελάφια ο μανιακός στη Ρόδο!

Συνεχίζει να σκοτώνει ελάφια ο μανιακός στη Ρόδο!

από iHunt Team
damhert_1dx007674

Άλλα τέσσερα ζώα βρέθηκαν νεκρά.
 
Συνεχίζει να σκοτώνει ελάφια ο μανιακός στη Ρόδο!
 
Όλα τα νεκρά ελάφια είχαν πυροβοληθεί στο ίδιο σημείο στον λαιμό, όπου στοχεύει ο «ελεύθερος σκοπευτής»
 
Ανενόχλητος εξακολουθεί το βάναυσο «έργο» του ο άγνωστος που σκοτώνει εν ψυχρώ ελάφια στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Μαριτσά στην Ρόδο. Άλλα τέσσερα ζώα βρέθηκαν νεκρά τις τελευταίες ημέρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 24!
 
Όλα τα νεκρά ελάφια είχαν πυροβοληθεί στο ίδιο σημείο στον λαιμό, όπου στοχεύει ο απάνθρωπος «ελεύθερος σκοπευτής». Όμως, και στις 24 περιπτώσεις τα τραύματα ήταν διαμπερή και δεν βρέθηκαν οι βολίδες, για να εξακριβωθεί τι τύπου όπλο χρησιμοποιεί. 
 
Για τη μαζική εξόντωση των ελαφιών dama– dama έχει ενημερωθεί η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου που έδωσε εντολή για έρευνα στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας εξετάζουν υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή. Ταυτόχρονα, στην επίμαχη «ζώνη» δράσης του άγνωστου δράστη, που ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου «Ρόδια Έλαφος» έχει επικηρύξει με 5.000 ευρώ, περιπολούν θηροφύλακες αλλά και άνδρες του Στρατού.
 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα