Αρχική iHunt.gr Συνεχίζονται και φέτος οι εξορμήσεις για κορακοειδή από τον Κ.Σ. Αμαρουσίου

Συνεχίζονται και φέτος οι εξορμήσεις για κορακοειδή από τον Κ.Σ. Αμαρουσίου

από iHunt Team

demobannerΤΟ Δ.Σ. του Κ.Σ.Αμαρουσίου μετά τις επιτυχημένες δράσεις του για την καταπολέμηση των επιβλαβών πτηνών όπως η καρακάξα και της μείωσης του πληθυσμού της αλεπούς,αποφάσισαν ομόφωνα να συνεχιστούν και την νέα κυνηγετική περίοδο 2020-2021 οι δράσεις αυτές σε συνεργασία με τα μέλη του Κ.Σ.Α.

• Καταπολέμηση επιβλαβών κορακοειδών πτηνών από 20/8/2020 έως και 31/10/2020 και με κάθε 5 θηρευμένα πτηνά (προσκομίζοντας τα πόδια ) ένα κουτί φυσίγγια.

• Μείωση του πληθυσμού της αλεπούς από 20/8/2020 έως και 31/10/2020, προσκομίζοντας μία ουρά από θηρευμένη αλεπού ο κυνηγός θα επιβραβεύεται με 2 κουτιά φυσίγγια.

ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαρουσίου εύχεται σε όλους τους ΚΥΝΗΓΟΥΣ – ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ καλή κυνηγετική χρονιά με ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ πάνω από όλα και ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΙΛΕΚΑ.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα