Αρχική iHunt.gr Συνεχόμενες οι επιδρομές λύκων στον Έβρο

Συνεχόμενες οι επιδρομές λύκων στον Έβρο

από iHunt Team
imagehandler

demobanner

Φόβος και  τρόμος έχει γίνει για τους  κτηνοτρόφους στον Έβρο μια  αγέλη λύκων, που ρημάζουν κάθε  τόσο τα ζώα τους. Τα πεινασμένα  αγρίμια είναι τόσο τολμηρά,  ώστε ακόμη και τα τσοπανόσκυλα διστάζουν να τα βάλουν μαζί τους!
 
Η τελευταία  επίθεση της αγέλης έγινε στο χωριό Γεμιστή στις Φέρες του Έβρου, όπου οι λύκοι κατασπάραξαν τρία κατσίκια, τα οποία προστέθηκαν σε δεκάδες άλλα που έπεσαν θύματά τους τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, οι τρομοκρατημένοι κτηνοτρόφοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μία νέα ράτσα λύκων, που δεν μοιάζουν καθόλου με αυτούς που έβλεπαν τα προηγούμενα χρόνια!
 
Οι ιδιοκτήτες των κοπαδιών κυκλοφορούν πια  έχοντας μαζί τους καραμπίνες για να προστατέψουν τα ζώα και τους εαυτούς τους από τα αγρίμια που, όπως υποθέτουν, ήρθαν από την πλευρά της Τουρκίας. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες κτηνοτρόφων από τη Νίψα της Τραϊανούπολης, εντοπίστηκαν και εκεί παρόμοιοι λύκοι.
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα