Αρχική iHunt.gr Συνταξιοδότηση Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα Νομού Δράμας

Συνταξιοδότηση Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα Νομού Δράμας

από iHunt Team
simeonidis2

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στο πλαίσιο του ετήσιου χορού του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 07/02/2015 ο πρόεδρος και το Δ.Σ. αποφάσισαν να τιμήσουν ενόψει της συνταξιοδότησής του τον ομοσπονδιακό θηροφύλακα Συμεωνίδη Γεώργιο για την πολυετή προσφορά του με την απονομή μιας αναμνηστικής πλακέτας.

SVESTONOF

simeon idis

Ο Συμεωνίδης Γεώργιος θα συνταξιοδοτηθεί σύντομα μετά από 35 έτη εργασίας ως θηροφύλακας, αρχικά ως θηροφύλακας του Κ.Σ. Δράμας και από το 2000 μέχρι και σήμερα ως Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ με θέση εργασίας τη Δράμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο δεύτερος υπάλληλος από την κυνηγετική οικογένεια στη Δράμα και ο τρίτος Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ που συνταξιοδοτείται με πλήρη σύνταξη. Το Δ.Σ. ευχαριστεί το Γιώργο Συμεωνίδη για την προσφορά του στα κυνηγετικά δρώμενα και του εύχεται καλή συνταξιοδότηση και υγεία ώστε να χαρεί τη σύνταξη του ως τα βαθιά γεράματα.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα