Αρχική iHunt.gr Συρμάτινες θηλιές – παγίδες για αγριόχοιρους στην Αγιά

Συρμάτινες θηλιές – παγίδες για αγριόχοιρους στην Αγιά

από iHunt Team
5eff726c3e75356b9b1bb023b756c2ea_xl

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Καταγγελία δέχτηκε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγιάς και Περιχώρων Νικόλαος Τσιαγκάλης από κυνηγό που κυνηγούσε στην περιοχή της Αγιάς, στη θέση «Αλαμάνα», ο οποίος βρήκε τον σκύλο του τραυματισμένο και πιασμένο σε συρμάτινη θηλιά – παγίδα για αγριόχοιρους.
 
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο μέλη του συλλόγου και σε συνεργασία με τη Ζ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Νήσων Σποράδων, τον πρόεδρό της Ευάγγελο Μπαλατσό και τον θηροφύλακα Γεώργιο Κουλουκτσή, και κατόπιν επιτόπιας έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αρκετές διάσπαρτες θηλιές, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.
 
Όπως τονίζει ο κ. Τσιαγκάλης «Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγιάς καταδικάζει τέτοιου είδους φαινόμενα και καλεί τους φίλους κυνηγούς σε παρόμοιες περιστάσεις να ενημερώνουν άμεσα τον σύλλογο ή την Ομοσπονδία».
 
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
 
Του Νίκου Γουργιώτη
 
https://www.eleftheria.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα